Wheelylift

Gun jezelf de ruimte

Fietsen nemen ruimte in beslag en die ruimte wilt u eigenlijk beter benutten. De oplossing? Een Wheelylift! Met deze eenvoudige en tegelijk bijzondere uitvinding van Nederlandse bodem creëert u weer de ruimte die u nodig heeft door uw fiets veilig verticaal op te hangen.

Wheelylift bestaat in zijn huidige vorm sinds 2016 en is al in zestien landen actief en heeft voor elke ruimte een passende oplossing. Hiermee bespaart u tot vijftig procent aan ruimte.

Zakelijk en particulier
Voor zakelijk gebruik zijn er diverse oplossingen. Zo kunt u kiezen voor verticale stalling tegen een muur of een carrousel. Aan deze carrousel kunt u meerdere fietsen tegelijk stallen. Er zijn verschillende uitvoeringen van de carroussel: open, gated en solitary. De gated carrousel is via één opening te bereiken. Bij de solitaryvariant deze toegang alleen met een pasje te openen. Ook parkeergarages hebben inmiddels enkele parkeervakken ingeruild voor Wheelyliften. Zo kan de klant parkeren om vervolgens met de fiets verder te reizen. En uiteraard kan ook een rijwielhandelaar profiteren van het gemak van Wheelylift.

Voor particulieren zijn de Wheelyliften aan de wand ideaal. Met het grootste gemak hangt u uw fiets verticaal op, waardoor u ruimte kunt besparen in uw garage of schuur.

Wheelylift is een revolutionaire tool voor het stallen van fietsen: veilig, snel en efficiënt. Voor iedereen.

Wheelylift
's-Gravenzandseweg 43
2291 PE
Wateringen
085-2104749

Deel dit bericht