Voor wie is het interessant?

BIKES BUSINESS CLUB is een contact- en netwerkclub voor ondernemers en managers in de tweewielerbranche; fietsen in alle soorten en categorieën, bromfietsen en scooters.

De leden van de BIKES BUSINESS CLUB willen hun klanten het beste bieden wat ze kunnen verwachten. Door een overzichtige, aantrekkelijke winkel met een volledig assortiment van al dan niet gemotoriseerde tweewielers. Met de juiste merken en soorten en maten. Samen met hun medewerkers in winkel en werkplaats willen de leden van de BIKES BUSINESS CLUB elke klant en elke bezoeker in de zaak het perfecte gevoel geven dat alle aandacht voor hen is en dat ze een deskundig uitgewogen advies en voorstel krijgen.

De leden van de BIKES BUSINESS CLUB willen hun medewerkers een ideale baan bieden door hen te betrekken in de ambitie en de aandacht voor de klant. Hun medewerkers denken mee en voelen zich persoonlijk  verantwoordelijk voor de tevredenheid van de klant. Ze werken enthousiast mee aan het succes van de zaak door een excellente bediening van de klant. Ze worden op de hoogte gehouden van ontwikkelingen in de brache, van speciale en bijzondere fietsen en modellen en van de merkenvoorkeur van de ondernemer.

De leden van de BIKES BUSINESS CLUB willen een gezonde bedrijfsvoering zodat hun medewerkers en hun klanten een stabiele continuïteit wordt geboden. Ze staan aan het hoofd van een zaak waar de medewerkers én de klanten naast hun staan in het besef dat daar het beste wordt geboden en dat die zaak er ook is als de klant ze nodig heeft voor een reparatie of inruil. Omdat de ondernemer zijn klanten en medewerkers het beste gunt, kan hij er omgekeerd op aan dat hem een gezond bedrijf met een goed resultaat wordt gegund.

De winkels van de leden van de BIKES BUSINESS CLUB zijn herkenbaar aan de stikker op hun winkeldeur: