Velo-Plus

Universele groothandel voor de fietsenbranche

Voormalig profwielrenner Frank Arys heeft ook na zijn actieve wielercarrière zijn sporen verdiend: met Velo-Plus is hij een belangrijke groothandel voor de gehele tweewielerbranche. Door slim in te kopen en altijd ruime buffervoorraden aan te houden, heeft hij in deze tijd van materiaalschaarste toch altijd alles op voorraad. Ondanks de grote vraag kan Velo-Plus toch steeds blijven leveren. Naast fietsonderdelen levert Velo-Plus ook gereedschap voor elke vakman.

VAR
Diezelfde vakman is ook voor het inrichten van zijn werkplaats bij Velo-Plus aan het juiste adres. Velo-Plus is gespecialiseerd in het VAR-systeem. Dit modulaire system, afkomstig uit Frankrijk, wordt geheel aangepast aan de wensen van de klant. In uw eigenwerkplaats wordt een ontwerp gemaakt en dat wordt uitgewerkt in een duidelijke 3D-tekening. Zo krijgt u een helder overzicht van hoe het VAR-systeem ook voor uw werkplaats van grote meerwaarde zal zijn: het systeem is niet alleen praktisch, maar ook fraai vormgegeven.

Het VAR-systeem is door de modulaire opzet geschikt voor elke werkplaats. Het systeem omvat alles wat u nodig heeft, van werkbank tot vloertegel, en wordt steeds verder doorontwikkeld en geperfectioneerd. Met het VAR-systeem komt uw vakmanschap nog meer tot zijn recht.

Velo-Plus beschikt over een uitgebreide website met een overzichtelijke webshop.

Velo-Plus
Gentsesteenweg 415
B-9420
Erondegem (Erpe-Mere)
+32-475442123

Deel dit bericht