Louis Verwimp

Meer dan vijftig jaar een betrouwbare partner

Het Brabantse familiebedrijf is al meer dan vijftig jaar een gespecialiseerde groothandel in fietsen, onderdelen en accessoires. Terwijl de markt op volle toeren draait en het verwerken van alle orders via de webshop een vorm van topsport is geworden, blijft Louis Verwimp investeren in goed persoonlijk contact met de klant – hier is de klant geen nummer, maar een prettige relatie.

Het online portal vormt het visitekaartje van Louis Verwimp. Met allerlei handige features kan de klant heel veel informatie halen uit het programma, op elke moment van de. Denk hierbij aan bestellen, en track & trace. Vandaag voor 18:00 uur besteld betekent meestal morgen het product in huis.

Topmerken
Met Bikkel Bikes heeft Louis Verwimp een Nederlands merk in het assortiment dat zelf een compleet assortiment aan hybride fietsen en e-bikes biedt. De elektrische fietsen zijn herhaaldelijk in de prijzen gevallen bij onafhankelijke testen.

Naast het Nederlandse Bikkel Bikes levert Verwimp BV nog twee grote merken: het Nederlands-Tsjechische Superior is uitgegroeid tot een groot merk op het gebied van sportieve fietsen en e-bikes. Dit merk is een zeer grote speler op de Midden-Europese markt.

Ook Rock Machine is een Nederlands-Tsjechisch merk en levert verder sportieve e-bikes, die zijn uitgerust met geavanceerde technologie: een sterk staaltje van internationale samenwerking op het gebied van moderne fietsen.

Louis Verwimp
De Vest 21
5555 XL
Valkenswaard
040-2041515

Deel dit bericht