Legends

All our brands are legendary

Na jaren actief te zijn geweest in de wielersportbranche, startte Henk Kreeft in 2007 met zijn eigen bedrijf: Legends – een wielersportgroothandel in kwalitatief hoogstaande producten voor liefhebbers en kenners. Verwacht hier geen massa, maar wel no-nonsense en ervaar de liefde voor het vak.

De producenten, waar Legends mee samenwerkt, delen een passie voor de wielersport. Ze gaan niet voor naamsbekendheid, maar voor een goed eindproduct. En juist daardoor worden ze – of zijn ze al – legendarisch in de kringen van kenners en liefhebbers. De producten behoren niet tot het meest voordelige segment, maar zijn op termijn juist die producten, waar men lange tijd veel plezier aan beleeft. Een topkwaliteit is gegarandeerd.

Bijzondere merken
Legends kent, hoe kan het ook anders, legendarische merken. Elk merk staat garant voor vakmanschap van het hoogste niveau. Deze merken leveren bijvoorbeeld velgen, bidons, kettingreinigingsmiddelen, remblokken, fietshelmen, speciale washandjes, carbon of pedalen. Elk merk is gespecialiseerd, levert geen massa, maar wel topkwaliteit.

Wie deel wil worden van deze legende, kan dealer worden bij Legends. Wat ook vermeld moet worden, is de maatschappelijke betrokkenheid van Legends: Henk beklimt de legendarische Mont Ventoux om geld in te zamelen voor patiënten voor wie elke dag als een zware beklimming aanvoelt.

Legends
Wiltenweg 36B
7957 AN
De Wijk
06-46257576

Deel dit bericht