E-Mobility Service

Geniet van uw mobiliteit

Mobiliteit geeft mensen een gevoel van vrijheid. E-Mobility Service is de zakelijke servicepartner in de Benelux voor de e-bikecomponenten van Brose GmbH. Elke Brose-dealer wordt steeds actief op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen.

De productfamilie van Brose bestaat onder andere uit speciaal ontworpen aandrijvingen voor uiteenlopende eisen van e-bikerijders. Voor elke fietser is er de perfecte motor.

Middenmotoren van Brose
De middenmotoren van Brose zijn ontworpen voor elke ‘categorie’ fietser. De Brose Drive C middenmotor is perfect voor wie in stedelijk gebied fietst. Zo is er geen trapweerstand wanneer de motor is uitgeschakeld en als de motor wel ingeschakeld is, produceert deze nauwelijks geluid of trillingen. De Drive-T is ideaal voor langeafstandslopers. Deze allrounders bieden voldoende ondersteuning voor alle eisen in het dagelijks leven op de fiets. 

Ook voor sportfietsers heeft Brose krachtige motoren ontwikkeld. Voor wie de bergen in wil, is de Drive-S perfect. Deze motor heeft een zeer gevoelige reactie en maakt topprestaties op veeleisende trails mogelijk. Wie vooral behoefte aan snelheid heeft, kiest voor de Drive TF. Deze motoren maken een topsnelheid van 45 kilometer per uur mogelijk. Niet alleen racers, maar ook forenzen profiteren van deze motor.

Alle motoren van Brose zijn stil, krachtig en comptact. Door het slimme ontwerp en de gevoelige sensoren kan de aandrijfkracht zeer nauwkeurig geregeld worden.

E-Mobility Service
Postbus 8
3800 AA
Amersfoort

Deel dit bericht