Buzaglo

Fietst altijd met je mee

Gereedschap, inrichting van werkplaats en winkel, onderdelen – Buzaglo helpt u graag verder. Vanuit Almere levert een klein team van professionals grootste prestaties voor de hele branche. De passie voor fietsen ervaart u in service en kwaliteit.

Al vanaf de jaren tachtig is Buzaglo specialist in fietsonderdelen en -accessoires. Van ontwerp tot verzending wordt alles in eigen beheer voor u gerealiseerd.

Alles onder één dak
Buzaglo heeft een aantal eigen merken, waaronder Mirage, Pythonslot, Tecora E en Ikzilight. Elk product heeft een eigen gezicht, waaruit creativiteit en vakmanschap blijkt. Ook vertegenwoordigt Buzaglo een groot aantal merken uit onder andere Taiwan, Japan, Duitsland, Zwitserland en Italië. De lange relaties met deze merken en de eigen merken vormen de vaste basis van het succes van Buzaglo.  

Ontwerp, productie, distributie, eerste montage en service – bij Buzaglo wordt het allemaal voor u gedaan. Voor gereedschappen van Icetoolz en fietsaccessoires van Minoura verzorgt Buzaglo exclusief de distributie in heel Europa.

Vanaf 2000 is Buzaglo ook gespecialiseerd in vouwfietsen. Op deze manier draagt deze onderneming bij aan het verbeteren van mobiliteit in Nederland. Vouwfietsen vormen een belangrijke schakel tussen eigen vervoer en openbaar vervoer.

Buzaglo kijkt over grenzen heen en is maatschappelijk betrokken bij mensen dichtbij en ver weg.  Daarom sponsort het bedrijf zeventien kinderen bij Stichting Red een kind.

Buzaglo
Rondebeltweg 20
1329 BA
Almere
036-5210100

Deel dit bericht