Bikkel Bikes

Passie voor fietsen

Nederland is wereldwijd bekend als hét fietsland bij uitstek, maar de Nederlandse fiets lijkt langzaam uit het straatbeeld te verdwijnen. Bikkel Bikes ontwikkelt en maakt voor heel Nederland fietsen op eigen, Limburgse bodem. Op het gebied van e-bikes is Bikkel Bikes al actief sinds 2008 – en daarmee is Bikkel Bikes één van de meest ervaren e-bikefabrikanten.

Voor iedereen
Inclusie is in Nederland verworden tot een beleidspunt – daarentegen is ‘Fietsen voor iedereen’ is bij Bikkel Bikes een manier van ondernemen. Als voor u de ‘gewone fiets’ geen optie is, is Bikkel Bikes de ideale partner. Met onder andere de ibee LI, een mooie fiets met een extra lage instap, gaat u met een goed gevoel veilig de weg op.

Bikkel Bikes maakt gebruik van de diensten van betrouwbare, professionele dealers in Nederland, Vlaanderen en Duitsland – en zelfs in hartje Parijs kunt u terecht voor een uitstekende, Nederlandse tweewieler. De lokale manier van werken maakt het mogelijk dat er volledige controle is op de kwaliteit van de fietsen en dealers altijd de beste service kunnen verwachten. Dat betekent voor de fietser een garantie voor veel onbezorgde kilometers op de fiets.

Bikkel Bikes
Magnesiumstraat 45
6031 RV
Nederweert
0495-547221

Deel dit bericht