4Wieler

Veilig fietsplezier op vier wielen

Voor wie fietsen op twee wielen niet mogelijk is, is fietsen op vier wielen dé uitkomst. Deze groep mensen kan op de 4Wieler weer genieten van een dagelijkse fietstocht. Zo komen zij weer in beweging en, misschien nog wel belangrijker: zij herwinnen een groot deel van hun zelfstandigheid.

De ‘overstap’ naar een 4Wieler is als het ware een reis. Vanaf het allereerste contact moet elke stap kloppen. Veel informatie staat op de website en na een kort telefonisch gesprek sturen we een mooie map met overzichtelijke informatie, die alles wat betreft de 4Wieler duidelijk maakt. Daarna kan de klant een afspraak maken bij het 4Wieler Innovatie & Expertise Centre in Leiden.

Expertise
Het 4Wieler Innovatie & Expertise Centre is een veilige locatie waar u uitgebreid wordt voorgelicht over het rijden op een 4Wieler. Na deze instructie kunt u in de beslotenheid van de locatie een proefrit maken. Een 4Wieler rijdt totaal anders dan een tweewieler en biedt veel meer stabiliteit dan een driewieler. Eigenlijk hoef je alleen maar rechtop te blijven zitten en te trappen. Met een 4Wieler kun je niet vallen.

4Wieler geeft mensen hun vrijheid en zelfstandigheid op het gebied van mobiliteit terug en laat hen weer genieten van echt veilig fietsplezier, zonder dat ze bang hoeven te zijn om te vallen.  

4Wieler
Langegracht 63
2312 NW
Leiden
088-4440000

Deel dit bericht